woocommerce
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/vakilchi/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114polylang
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/vakilchi/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
بددلی، شکاکی یا با اسم امروزی اش پارنوئید، یکی از مشکلات اساسی است که احتمالا افراد زیادی با آن برخورد داشتهاند. کسانی که به این بیماری مبتلا هستند، مدام فکر میکنند همسرشان در حال خیانت به آنها است. نوع شدیدتر این بیماری و اختلال روانی میتواند بسیار طاقتفرسا بوده و حتی تهدید جانی برای زن به همراه داشته باشد. زیرا این افراد مدام رفتارهای خطرناکی انجام میدهند تا خطرات و تصورات ذهنیشان را بکاهند.
بددلی و شکاک بودن در قانون ایران، زمانی میتواند دلیلی برای طلاق باشد که تبدیل به عامل عسر و حرج در زندگی شده باشد. در این مقاله به بررس طلاق به دلیل بددلی و شکاکیت مرد خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
زندگی با شوهری که دچار شکاکیت است، میتواند چالشهای زیادی را برای همسرش به همراه داشته باشد. یعنی مرد به طور مداوم زن را زیر نظر دارد و به هر حرکت و رفتاری که انجام میدهد، واکنشهای غیرعادی نشان میدهد.
این رفتارهای بیمورد و ناسالم باعث میشود احساساتی چون ناامیدی، سرخوردگی و افسردگی در زن شکل بگیرد. به مرور زمان، این فشارها فرد را به نقطهای میرساند که تصمیم به درخواست طلاق و جدایی از او میگیرد و طلاق توافقی هم معمولا در این مواقع سخت تر است.
بر اساس قانون هر گونه رفتاری از سوی شوهر که زندگی را برای زن دشوار و طاقتفرسا کند، میتواند مبنای درخواست طلاق از طرف زن شود. زن میتواند با تهیه دادخواستی به دلیل عسر و حرج، به دادگاه خانواده مراجعه کند.
اگر دادگاه به این نتیجه برسد که شرایط زندگی برای زن به شدت سخت و غیرقابل تحمل شده است، میتواند حتی بدون رضایت شوهرش از او جدا شود.
مردان شکاک معمولا ویژگیهای خاصی دارند که میتواند زندگی مشترک را برای همسرشان دشوار کند. برخی از این خصوصیات عبارتند از:
این خصوصیات میتواند باعث ایجاد تنش و ناراحتی در زندگی مشترک شود و در نهایت به مشکلات جدی در رابطه منجر شود.
همانطور که گفته شد، زن در صورتی میتواند به دلیل شکاک بودن مرد طلاق بگیرد؛ که مشمول قانون عسر و حرج شود. قانون مدنی در ماده 1130 به نقش عسر و حرج در طلاق یک جانبه و از طرف زن اشاره کرده است:
«در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی می تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند، چنانچه عسر و حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه می تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده میشود.»
بنابراین اگر زن بتواند این مسئله را در دادگاه ثابت کند، حکم طلاق برای او صادر میشود.
از طرف دیگر چنانچه شکاکیت مرد بسیار شدید باشد به طوری که بتوان آن را جزو اختلال روانی پارانوئید یا وسواس فکری دانست، زن میتواند با استناد به تبصره همین ماده، تقاضای طلاق کند. در این تبصره آمده است: «ابتلاء زوج به بیماریهای صعب العلاج روانی یا ساری یا هر عارضه صعب العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید».
بنابراین برای طلاق به دلیل شکاکیت مرد باید این شرایط حاضر باشد:
دادگاه قبل از صدور حکم سوالاتی را از طرفین میپرسد و اگر تشخیص دهد، میتواند مرد را برای انجام آزمایشهای روانی و تشخیص وسواس و بیماری به پزشکی قانونی ارجاع دهد. مسلما قاضی قبل از دادن هر حکمی، صحبتهای دو طرف را شنیده و در صورت لزوم از شهادت شهود استفاده میکند. حکم نهایی دادگاه بر اساس صحبتهای آنها، شهادت شاهدان، علم قاضی و نتایج پزشکی قانونی صادر میشود.
بله، بدبینی و شک و تردید نسبت به همسر میتواند از موارد عسر و حرج محسوب شود، به شرطی که این رفتارها به حدی برسد که زندگی مشترک را برای زن غیرقابل تحمل و مشقتبار کند. عسر و حرج در قانون مدنی ایران به معنای سختی و مشقتی است که ادامه زندگی را برای زن دشوار یا غیرممکن میکند. در چنین شرایطی، زن میتواند از دادگاه درخواست طلاق کند.
نشانههای بدبینی و شک و تردید که میتواند موجب عسر و حرج شود:
برای اثبات عسر و حرج در دادگاه، زن باید شواهد و مدارکی ارائه دهد که نشاندهنده رفتارهای بدبینانه و شکاکانه مرد باشد. این شواهد میتواند شامل موارد زیر باشد:
کمک گرفتن از وکیل برای طرح دادخواست طلاق به دلیل بدبینی و شک زوج میتواند فرآیند قانونی را برای شما سادهتر و مؤثرتر کند. وکیل متخصص در امور خانواده میتواند به شما در جمعآوری مدارک، نگارش دادخواست و دفاع از حقوق شما در دادگاه کمک کند. با داشتن یک وکیل مجرب، میتوانید اطمینان داشته باشید که حقوق شما به بهترین شکل ممکن در دادگاه مورد حمایت قرار میگیرد.
البته در این موارد زن و مرد میتوانند به صورت توافقی اقدام به طلاق کنند. در این صورت میتوانند از وکیل طلاق یا وکیل طلاق توافقی کمک بگیرند.
نوشته طلاق از مرد بد دل و شکاک (پارانوئید) اولین بار در وکیل پایه یک دادگستری|دفتر وکالت دادفر در تهران. پدیدار شد.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.