woocommerce
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/vakilchi/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114polylang
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/vakilchi/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
بهترین راههای قانونی برای فسخ قراردادهای ملکی: در فسخ قراردادهای ملکی، پیدا کردن راههای قانونی برای جلوگیری از خسارت نیازمند بررسی دقیق شرایط قرارداد و شناخت قوانین مرتبط است. برای اینکه بتوان بدون پرداخت خسارت یا مبلغ فسخ از قرارداد خارج شد، بهترین راههای قانونی برای فسخ قراردادهای ملکی، نکاتی که کمتر به آنها پرداخته میشود، اما میتوانند تأثیرگذار باشند، به شرح زیر است:
بعضا قراردادها دارای بندهای مشخصی هستند که به طرفین بدون این که خسارتی پرداخت شود اجازه فسخ میدهند. این بندها معمولا به شرایط خاص مانند عدم تحویل ملک در تاریخ مقرر یا قدم پرداخت قسطها اشاره دارند. بررسی دقیق آنها در هنگام امضای قرارداد میتواند به حق فسخ قرارداد و عدم پرداخت خسارت کمک کند. این موضوع به خیار شرط مربوط است.
اگر طرف مقابل به تعهداتش عمل نکند (مثلا فروشنده سند را د موعد مقرر انتقال ندهد یا خریدار ثمن را پرداخت نکند) میتوانید به استناد به نقض تعهدات از سوی او بدون پرداخت خسارت از قرارداد خارج شوید. شناخت خیار تاخیر ثمن و شرایط اعمال آن و همچنین خیار تختلف شرط و بعضا خیار تخلف از وصف در این مورد کارساز است.
شرایط فورسماژور (اتفاقات خارج از کنترل مانند زلزله، سیل، یا حتی شرایط اقتصادی خاص) میتواند بهانهای قانونی برای فسخ قرارداد بدون پرداخت خسارت باشد. البته استفاده عملی از این شرایط نیازمند اثبات قوی است که رخداد خارج از کنترل طرفین، توانایی انجام تعهدات را غیرممکن کرده است. در این مورد وکیل ملکی میتواند بسیار کمککننده باشد.
این حالت تحت تاثیر خیار تعذرتسلیم در قوانین مدنی است.
بعضا قراردادها دارای ایرادات قانونی یا حقوقیاند (مانند عدم ثبت قرارداد در دفترخانه رسمی یا عدم رعایت مقررات قانونی خاص). در این صورت ممکن است قرارداد به خودی خود باطل یا قابل فسخ باشد. اما برای استفاده درست از این شرایط باید حتما خیار غبن در معامله ملک و همچنین خیار تدلیس و شرایط تحقق آن را به خوبی بشناسید.
بهترین راههای قانونی برای فسخ قراردادهای ملکی، بازنگری در شیوه تنظیم قرارداد و شروط پایان کار است. گاها شروطی در قرارداد هست که الزام به پرداخت خسارت را مشروط به انجام برخی اقدامات توسط طرف مقابل میکند. مثلا در صورت عدم اخذ پایانکار یا عدم تکمیل ملک در زمان مقرر، میتوانید با استناد به این شرط از پرداخت خسارت خودداری کنید. این موضوع نیز به خیار تخلف شرط یا خیار شرط مربوط است.
در بسیاری از موارد بهتر است بجای رویارویی قانونی وارد مذاکره مجدد با طرف مقابل شوید. در این مذاکرات میتوانید از شرایط و نقاط ضعف طرف مقابل استفاده کرده و بدون ورود به مسائل حقوقی پیچیده به فسخ توافقی و بدون خسارت دست پیدا کنید. به شکل کلی سعی کنید با اقاله قرارداد و آثار آن آشنا شوید و البته مستثنیات اقاله را هم بشناسید.
در برخی قراردادها، مبلغ فسخ و خسارتها تعیین شده اما این به معنای الزام به پرداخت آنها در هر شرایطی نیست. با بررسی دقیق متن قرارداد و مشورت با وکیل میتوان مواردی را یافت که امکان تجدیدنظر در پرداخت خسارت وجود داشته باشد. مثلا اگر مبلغ فسخ به نظر ناعادلانه یا غیرمنطقی باشد میتوان آن را به چالش کشید. این مورد هم به خیار شرط و خیار تخلف شرط مربوط است.
اگر احساس میکنید که شرایط قرارداد برای شما سنگین یا ناعادلانه است، مراجعه به کارشناس یا وکیل متخصص در حوزه قراردادهای ملکی میتواند به شما کمک کند تا راههای قانونی برای خروج از قرارداد بدون خسارت پیدا کنید. کارشناسان میتوانند قرارداد را تحلیل کرده و پیشنهادهایی برای اصلاح یا فسخ آن بدون تحمیل هزینههای سنگین ارائه دهند. حتی اگر نیاز به فسخ قرارداد اجاره پیش از موعود دارید حضور یک وکیل ملکی میتواند به گرفتن بهترین نتایج کمک کند.
بسیاری از قراردادهای ملکی در بندهای خود یک دوره زمانی برای انصراف از قرارداد بدون پرداخت خسارت در نظر میگیرند. حتی اگر این بند مستقیما در قرارداد وجود نداشته باشد، برخی قوانین و مقررات ملی یا محلی ممکن است این اجازه را به شما بدهند که ظرف یک مدت معین (مثلا ۳ تا ۷ روز کاری) بدون نیاز به پرداخت جریمه یا خسارت از قرارداد خارج شوید. تمامی این موارد تحت خیار شرط تعریف میشوند.
اگر بتوانید ثابت کنید که در هنگام امضای قرارداد دچار اشتباه یا سوءتفاهم شدهاید (برای مثال اطلاعات نادرست یا ناقص درباره ملک یا شرایط آن به شما داده شده است)، این میتواند به شما اجازه دهد تا بدون پرداخت خسارت از قرارداد خارج شوید. این اشتباه ممکن است مربوط به مشخصات ملک، وضعیت حقوقی آن یا شرایط پرداخت باشد. البته احتمالا در اثبات این موارد به کمک وکیل ملکی نیاز خواهید داشت.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.